Lage Giessen - De Deel

woning 4

-verkocht-

Woning 2,3 en 4 zijn gesitueerd op de deel van de boerderij. Deze woningen worden geheel nieuw gebouwd, maar zullen qua maatvoering, materiaalgebruik, kleur en uitstraling aansluiten op het bestaande voorhuis. De deel krijgt een rieten kap, de gevels zijn van rood metselwerk met houten gepotdekselde delen in de kleur antraciet.

Met een woonoppervlakte van 186 m2 zijn de woningen groot te noemen. Geschikt voor gezinnen, maar door de mogelijkheid om ook op de begane grond te slapen ook voor senioren. Kortom levensloopbestendige woningen.

De indeling is voor alle drie de woningen identiek; de woonkamer ligt aan de achtertuin op het westen, met een riant uitzicht over de polder. De keuken kijkt uit op het erf aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping liggen de badkamer en 4 slaapkamers. De ouderslaapkamer, van maar liefst 23 m2, heeft een grote dakkapel met een pui van vloer tot plafond met daardoor vrij zicht over de polder. Op de tweede verdieping ligt een grote bergzolder, bereikbaar met een vaste trap.

De kaveloppervlakten van woning 2 en 3 zijn 288 m2. Woning 4, de eindwoning, heeft een kaveloppervlak van 379 m2. De achtertuinen liggen aan een brede watergang en zijn op het westen georiƫnteerd, dus op de middag- en avondzon. Op het erf hebben alle woningen een buitenberging en een carport.

De indelingen van de woningen zijn zorgvuldig ontworpen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u als koper individuele wensen heeft. Deze zijn natuurlijk bespreekbaar.

 

Media

Impressies

Plattegronden


woning 4: begane grond

woning 4: begane grond variant
met slaapkamer

woning 4: tweede verdieping

woning 4: tweede verdieping

woning 4: begane grond

woning 4: begane grond variant
met slaapkamer

woning 4: eerste verdieping

woning 4: tweede verdieping

Verkopend makelaar

Voor verdere technische informatie en informatie over Woningborg en de verdere procedure kunt u contact op nemen met de makelaar.


Hofstede Makelaardij
Albert de Lange
Brouwerstraat 12
3364 BE Sliedrecht
0184- 41 01 51


Hofstede Makelaardij
Gerco den Oudsten
Raadhuisplein 1
4231 BZ Meerkerk
0183 35 99 40