Lage Giessen - Op het erf

Twee vrijstaande woningen op het erf

woning 5 koopsom € 785.000 v.o.n
woning 6 -verkocht-

De twee vrijstaande woningen 5 en 6 liggen achter op het erf van de boerderij, aan de kant van het riviertje de Kromme Giessen. De twee woningen hebben een ‘schuur’achtige uitstraling met een kap met rode dakpannen en gevels van antraciete houten delen en roomwit gekeimd metselwerk.

De woningen hebben een woonoppervlakte van 212 m2 met op de begane grond een riante woonkamer met keuken van maar liefst 86 m2. De woonkamer heeft aan drie zijden grote glaspartijen met prachtig vrij zicht over de omliggende polder.
De ouderslaapkamer met badkamer op de begane grond maken de woning bij uitstek levensloopbestendig. Verder liggen op de begane grond de inpandige garage en de bijkeuken.

Op de eerste verdieping liggen nog 3 slaapkamers en een tweede badkamer. Dit maakt de woning ook zeer geschikt voor gezinnen. Natuurlijk kunnen 2 slaapkamers gecombineerd worden tot één grote slaap- of werkkamer. De kaveloppervlakten van woning 5 en 6 zijn respectievelijk 747 en 849 m2. De tuin van woning 5 ligt op het zuiden en westen en grenst aan een brede watergang. Woning 6 heeft een tuin direct grenzend aan het riviertje de Kromme Giessen.

De indelingen van de woningen zijn zorgvuldig ontworpen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u als koper individuele wensen heeft. Deze zijn natuurlijk bespreekbaar.

 

Media

Plattegronden


begane grond

verdieping

begane grond

verdieping

Verkopend makelaar

Voor verdere technische informatie en informatie over Woningborg en de verdere procedure kunt u contact op nemen met de makelaar.


Hofstede Makelaardij
Albert de Lange
Brouwerstraat 12
3364 BE Sliedrecht
0184- 41 01 51


Hofstede Makelaardij
Gerco den Oudsten
Raadhuisplein 1
4231 BZ Meerkerk
0183 35 99 40