Lage Giessen - Het Voorhuis

Het Voorhuis

-verkocht-

Het karakteristieke voorhuis (woning 1) van de voormalige boerderij wordt volledig gerenoveerd. Het pand behoudt zijn mooie klassieke uitstraling van buiten en krijgt een nagenoeg volledig nieuwe binnenkant. Het wordt perfect geïsoleerd en met moderne materialen afgewerkt. Verder wordt het bestaande voorhuis uitgebreid met een deel nieuwbouw. Er ontstaat daardoor een riante woning met maar liefs 215m2 woonoppervlak.

Op de begane grond vindt u een grote woonkeuken en een grote woonkamer met een riant uitzicht over de polder. Eventueel kan op de begane grond een slaapkamer met badkamer gesitueerd worden. Verder is er een riante bijkeuken met een entree vanaf het erf. Op de verdieping liggen de badkamer en 4 slaapkamers. De ouderslaapkamer is ruim 24 m2. Op de tweede verdieping ligt een grote bergzolder, bereikbaar met een vaste trap.
Het kaveloppervlak van de woning is 465 m2. De tuin is zuid-west geori├źnteerd en ligt aan een brede watergang. Op het erf heeft de woning nog een buitenberging en een carport.

De indeling van de woning is zorgvuldig ontworpen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u als koper individuele wensen heeft. Deze zijn natuurlijk bespreekbaar.

 

Media

Impressies

Plattegronden


begane grond

begane grond variant met slaapkamer

eerste verdieping

tweede verdieping

begane grond

begane grond variant met slaapkamer

eerste verdieping

tweede verdieping

Verkopend makelaar

Voor verdere technische informatie en informatie over woningborg en de verdere procedure kunt u contact op nemen met de makelaar.


Hofstede Makelaardij
Albert de Lange
Brouwerstraat 12
3364 BE Sliedrecht
0184- 41 01 51


Hofstede Makelaardij
Gerco den Oudsten
Raadhuisplein 1
4231 BZ Meerkerk
0183 35 99 40